Adviseur Personal Banking

Regio Amsterdam
Vast / Tijdelijk
HBO Bachelor

Introductie

Ben jij communicatief vaardig, sta je stevig in je schoenen en ben je oprecht geïnteresseerd in andere mensen? Voor een grote bank in de regio Amsterdam zijn we op zoek naar een Adviseur Personal Banking die aan de slag wil op een bankkantoor! We kunnen je plaatsen op de volgende locaties: Hoorn, Alkmaar, Amsterdam, Diemen, Purmerend, Zaandam en Middenweg.

Functie

Als Adviseur Personal Banking ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten die een bankkantoor bezoeken en daarmee hét visitekaartje. Je inventariseert de klantbehoefte en stelt vast hoe je de klant zo goed mogelijk kan helpen. Dit doe je door goed te luisteren en door te vragen bij de klant. Het is aan jou om onze klant te motiveren zijn dagelijkse bankzaken online of via de app te regelen. Als Adviseur Personal Banking help je de klant het vertrouwen te vinden om hierin zelfredzaam te zijn met een “digital first gedachte”, wat betekend dat de klanten hun vraag eerst zelf digitaal proberen op te lossen. Een andere belangrijke taak is dat je klanten voorziet van financieel advies. Dat doen we doormiddel van Beeldbankieren: een online videogesprek met onze klant. Als adviseur Personal Banking geef je via beeldbankieren advies op het gebied van betalen, sparen, lenen en verzekeren. Je werkt op een lokaal bankkantoor, maar je helpt onze klanten uit het hele land. Verder zie je het verkopen van een product en/of dienst als een logisch gevolg van een goed financieel advies. Je werkt samen met collega’s die advies geven op het gebied van hypotheken, inkomen en vermogen en jullie zorgen samen voor een positieve teamspirit.

Je komt te werken in een team van 8-10 collega’s. Jullie hebben een gezamenlijk doel en jullie bepalen samen hoe je dit doel gaat behalen. Je durft hiervoor initiatief en verantwoordelijkheid te nemen en vind het belangrijk om het beste uit je zelf en je team te halen. Persoonlijke groei is voor deze opdrachtgever belangrijk en daarom is er ook zeker mogelijkheid om door te groeien binnen de bank.


Functie-eisen

 • Je hebt aantoonbaar HBO werk- en denkniveau,
 • Je bent communicatief vaardig, overtuigend en staat stevig in je schoenen,
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift,
 • Je hebt oprechte interesse in andere mensen en klantvriendelijkheid zit in je DNA,
 • Je weet de vertaalslag te maken van een goed advies naar een commercieel resultaat,
 • Je bent flexibel en staat ervoor open om ook de zaterdagen en avondopenstellingen mee te draaien. Dit is niet iedere week, de medewerkers worden gem 1x per 2-3 weken ingeroosterd,
 • Je bent in bezit van of bereid tot het behalen van je WFT diploma’s Basis, Consumptief Krediet en Schade.

Aanbod

Wij bieden jou onder andere:

 • Een uitstekend startsalaris,
 • Een eigen Jobcoach,
 • Een inspirerende, jonge en dynamische werkomgeving,
 • Projecten bij internationale grootbanken,
 • Doorgroeimogelijkheden binnen de financiële branche,
 • Kosteloos volgen van verschillende financiële opleidingen (WFT’s).

Binnen Finedat zorgen wij ervoor dat je binnen de kortste tijd op de hoogte bent van alle ins- en outs binnen de hypothecaire branche. Wij verzorgen de WFT certificeringen die benodigd zijn binnen deze branche (zonder opleidingskosten) en zorgen voor prachtige projecten bij onze opdrachtgevers.


 

SPECIFICATIES VACATURE:

Adviseur Personal Banking

Standplaats Regio Amsterdam
Opleidingsniveau HBO Bachelor
Uren per week 36
Vacature ID: #74

Contactpersoon:

Bel mij op 020-3415848
of mail info@finedat.nl

BEKIJK OOK EENS DE VOLGENDE VACATURES

Menu