Jamie over haar tussenjaar bij Rabobank

Na het afronden van mijn Bachelor bedrijfseconomie was het tijd voor een tussenjaar. Een jaar waarin ik mijzelf zou gaan ontwikkelen in de praktijk, nadat ik vooral geleerd heb van theorieën in de boeken en in hoorcolleges. Het vinden van een baan was erg lastig, aangezien ik in september aan een master begin en een baan zocht voor een half jaar. Ook wilde ik graag eerst intensief opgeleid worden zodat ik niet zomaar in het diepe werd gegooid. Een stage lopen was ook geen optie meer aangezien ik geen student meer zou zijn. Op het perfecte moment benaderde  Martijn van Finedat mij. We hadden samen een heel openhartig gesprek over wat ik zocht in een baan en wat Finedat mij als detacheringsbureau kon bieden bij het vinden van een baan. Al snel kwamen we terecht bij een vacature bij de Rabobank als adviseur particulieren. Het proces van solliciteren tot aan het tekenen van mijn contract ging erg vlekkeloos, met dank aan Martijn en Selma. Aangezien ik genoeg vrije tijd had op dat moment, adviseerden zij mij om zo snel mogelijk mijn Wft Basis te halen zodat ik tijdens de 8 weken opleiding mij volledig op de trainingen kon storten. Achteraf gezien was ik erg blij dat ik dat toentertijd had gedaan. De eerste drie weken waren vrij intensief, maar zeker haalbaar. Er was een kleine miscommunicatie tussen de Rabobank en Finedat, maar ik kon hier snel mee terecht bij Ronnie die mij hierbij ook z.s.m. mee hielp. Ronnie vroeg ook regelmatig om updates over zowel hoe ik in mijn vel zat als of ik nog genoeg plezier haalde uit mijn baan. Dit vat goed samen hoe paraat de Finedat medewerkers staan, hun oprechte interesse in hun medewerkers, dat ze met een druk op de belknop te bereiken zijn, ze snel reageren en altijd enthousiast zijn.

Inmiddels ga ik bijna aan mijn master beginnen en ben ik dus gestopt bij de Rabobank, maar ik ben heel blij dat Martijn toentertijd contact met mij heeft gezocht. In dit half jaar heb ik zowel mijn algemene kennis in de financiële sector kunnen verbeteren, als een beter beeld kunnen krijgen van waar mijn interesses wel en niet liggen!

Menu