Persoonlijk blog: sourcing recruiter Chantal

Allereerst: Welkom! Wat leuk dat je de tijd neemt om mijn blog te lezen.
Een tijdje terug ben ik door mijn collega Savannah gevraagd of ik een blog wilde schrijven om mijzelf te introduceren. Volmondig zei ik: ja, leuk! Maar toen ik er aan begon bleek het toch iets lastiger dan gedacht. Want waar begin ik mee?!  Ik zal mij eerst eens even voorstellen.
Mijn naam is Chantal, ik ben 26 jaar en woon samen met mijn man Shane en kinderen Luca & Ivy in Haarzuilens. Dit is een klein dorpje vlakbij Utrecht met een heel groot kasteel genaamd de Haar, dit is echt een aanrader om als uitje heen te gaan! Natuurlijk wel op 1,5m afstand en met een mondkapje 😊.

Ik ben in januari door Finedat benaderd voor een functie op de hypotheken afdeling. Ik heb in het verleden bij de SNS Bank gewerkt en ben in het bezit van een aantal WFT’s. Tijdens het gesprek kwamen wij er samen achter dat deze functie toch niet helemaal bij mij past. Voor mij is het belangrijk om persoonlijk contact te hebben in mijn werk en hier haal ik ook echt mijn energie uit. De vragen: wie ben jij en waar wordt jij gelukkig van? Dat is voor mij belangrijk. Na een dag te hebben meegelopen met Finedat zijn we er dan ook achter gekomen dat de functie Sourcing Recruiter echt bij mij past! Dit is ook echt de kracht van Finedat, luisteren naar wat jij wilt!

Helaas begon mijn loopbaan bij Finedat wel midden in de corona crisis. Op maandag 23 maart 2020 zou ik eigenlijk starten, totdat het land op slot ging op 12 maart. Wat was dit spannend voor ons allemaal! Bij mij gingen gelijk de vragen door mijn hoofd of ik wel kon starten, en hoe? Thuis of op kantoor? En hoe gaat het verder met de thuissituatie? Lichte paniek dus. Gelukkig heb ik vanaf minuut 1 duidelijk contact gehad met Finedat en wist ik precies waar ik aan toe was. Uiteindelijk ben ik op 6 juli gestart als Sourcing Recruiter!

Inmiddels werk ik alweer 5 maanden met veel plezier voor Finedat. Ondanks dat we veel vanuit huis werken hebben wij onderling heel veel contact en is er ook tijd voor een spelletje of om even gezellig te praten over het weekend.

Verder nog een aantal leuke weetjes over mij?

  • Ik ben echt een mega fan van de Efteling, het liefst ga ik drie keer per week!
  • Ik ben bang voor spinnen, brr..
  • Gek op reizen! Mijn lievelings plekje is Ibiza.
  • Je kan mij wakker maken voor (runder) carpaccio!
Menu