Customer Care Agent Hypotheken

Amsterdam
Vast / Tijdelijk
HBO Bachelor

Introductie

Heb jij ervaring met klantcontact en lijkt het je gaaf om klanten te helpen met hun hypotheek? Wil je werken voor één van de grootste banken van Nederland en verschillende WFT diploma’s behalen op kosten van Finedat? Wij zijn op zoek naar Customer Care Agents voor de Circle Connect!

Functie

Als service medewerker binnen Hypotheken ben je het eerste aanspreekpunt van de klant. Het betreft in-bound klantcontact, waarbij de klant allerlei hypotheek gerelateerde vragen heeft. Het is aan jou de taak om deze zo goed en duidelijk mogelijk te beantwoorden. Het doel hierbij is om de verwachtingen van de klant te overtreffen. Naast het hebben van klantcontact verwerk je administratieve mutaties in het systeem.

Erg belangrijk in deze rol is dat je goed kunt samenwerken. Deze opdrachtgever werkt Agile en je zult optimaal in een team moeten kunnen functioneren. Meedenken en initiatief durven nemen is erg belangrijk om zo bij te dragen aan het teamresultaat.

Functie-eisen

Klanttevredenheid staat bij jou hoog in het vaandel. Kwaliteit en tevredenheid is hetgeen wat jij de klant wilt bieden. Daarnaast voldoe je aan de volgende kenmerken:

  • Je hebt tenminste HBO werk- en denkniveau,
  • Je vindt het hebben van (telefonisch) klantcontact leuk,
  • Je bent bereid tot het volgen van branchegerichte opleidingen,
  • Je beschikt over een groot cijfermatig inzicht en groot analytisch vermogen,
  • Je hebt affiniteit met het bank- en verzekeringswezen.

De afdeling is van maandag tot en met zaterdag en in de avonden tot 21:00 uur bereikbaar. Het is voor belangrijk dat je flexibel bent. Maar flexibiliteit is meer dan werktijden alleen; we willen graag dat je flexibel bent in denken, in doen en in hoe en waar je werkt.

Aanbod

Goede arbeidsvoorwaarden! Namelijk:

Goed salaris | CAO NBBU | pensioenregeling | reiskostenvergoeding | persoonlijke jobcoach | WFT opleiding | Finedat Academy | leuk events met Finedat collega’s

Wij zijn aangesloten bij de CAO van het NBBU. Hierdoor krijg jij nooit minder salaris dan gelijkwaardige collega’s die direct bij de opdrachtgever in dienst zijn. Ook krijg je een pensioenregeling via StiPP en 25 vakantiedagen op basis van 40 uur. Reis je met de auto of met het OV naar je werk? Voor beiden krijg je een reiskostenvergoeding, ook wanneer je minder dan 10 kilometer hoeft te reizen.


Tijdens je loopbaan bij Finedat heb je een persoonlijke Jobcoach. De jobcoach helpt je bij het behalen van je doelen en ambities en blijft daarom graag met je in contact, ook wanneer je al bij de opdrachtgever aan de slag bent. De jobcoach helpt je indien nodig met het behalen van WFT certificaten, waarvan Finedat de opleiding verzorgt en betaald. Daarnaast krijg je toegang tot de Finedat Academy, waar je veel diverse online trainingen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling kunt vinden. Denk hierbij aan softskills, maar bijvoorbeeld ook een Lean training.


Tenslotte: wanneer het weer toegestaan is hebben we regelmatig leuke events met alle Finedat collega’s!

 

SPECIFICATIES VACATURE:

Customer Care Agent Hypotheken

Standplaats Amsterdam
Opleidingsniveau HBO Bachelor
Uren per week 40
Vacature ID: #38

Contactpersoon:

Bel mij op 020-3415848
of mail info@finedat.nl

BEKIJK OOK EENS DE VOLGENDE VACATURES

Menu