Customer Care Specialist Hypotheken

Amersfoort
Vast / Tijdelijk
HBO Bachelor

Introductie

Heb jij ervaring met klantcontact en lijkt het je gaaf om klanten te helpen met hun hypotheek? Wil je werken voor één van de grootste banken van Nederland en verschillende WFT diploma’s behalen op kosten van Finedat? Voor onze opdrachtgever in Amersfoort zijn wij op zoek naar Customer Care Specialisten voor de afdeling Hypotheken.

Functie

Als Customer Care Specialist sta jij de klant te woord over vragen omtrent hypotheken. Dit doe je voornamelijk telefonisch, maar af en toe ook via de mail en chat. Als klanten dingen zelf kunnen regelen, help je ze ook graag waar ze de informatie kunnen vinden. Uit deze vragen zullen verschillende werkzaamheden voortvloeien die je zelfstandig afhandelt. Deze taken zijn onder andere het maken van berekeningen, het versturen van informatie, het afhandelen van klachten en overige administratieve zaken. Bij alles wat je doet staat de klant centraal en benut jij jouw specialistische hypothecaire kennis optimaal. Bij vragen die buiten je kennis gaan, verbind je de klant op de juiste manier door naar de desbetreffende afdeling die de vraag kan beantwoorden.


Functie-eisen

Klanttevredenheid staat bij jou hoog in het vaandel. Kwaliteit en tevredenheid is hetgeen wat jij de klant wilt bieden. Daarnaast voldoe je aan de volgende kenmerken:

 • Je hebt tenminste HBO werk- en denkniveau;
 • Je bent bereid tot het volgen van branchegerichte opleidingen;
 • Je vindt het hebben van (telefonisch) klantcontact leuk;
 • Je beschikt over een groot cijfermatig inzicht en groot analytisch vermogen;
 • Je hebt affiniteit met het bank- en verzekeringswezen.

De afdeling is van maandag tot en met zaterdag en in de avonden tot 21:00 uur bereikbaar. Het is voor belangrijk dat je flexibel bent. Maar flexibiliteit is meer dan werktijden alleen; we willen graag dat je flexibel bent in denken, in doen en in hoe en waar je werkt.

Aanbod

Wij bieden jou onder andere:

 • Een uitstekend startsalaris;
 • Een eigen Jobcoach;
 • Een inspirerende, jonge en dynamische werkomgeving;
 • Projecten bij internationale grootbanken;
 • Doorgroeimogelijkheden binnen de financiële branche;
 • Kosteloos volgen van verschillende financiële opleidingen (WFT’s).

Binnen Finedat zorgen wij ervoor dat je binnen de kortste tijd op de hoogte bent van alle ins- en outs binnen de hypothecaire branche. Wij verzorgen de WFT certificeringen die benodigd zijn binnen deze branche (zonder opleidingskosten) en zorgen voor prachtige projecten bij onze opdrachtgevers.

 

SPECIFICATIES VACATURE:

Customer Care Specialist Hypotheken

Standplaats Amersfoort
Opleidingsniveau HBO Bachelor
Uren per week 40
Vacature ID: #48

Contactpersoon:

Bel mij op 020-3415848
of mail info@finedat.nl

BEKIJK OOK EENS DE VOLGENDE VACATURES

Menu