#FinedatAcademy

Een opleiding die bij jou past!

Ontwikkel jouw kwaliteiten met onze Academy.

Het geheim van onze opleidingen? Onze trainers maken het leuk. 

Door de theorie te koppelen aan real-life business cases en met oog voor jouw persoonlijke en professionele vaardigheden heb je binnen no time je basis op zak. 

De trainers komen zelf uit de financiële dienstverlening en hebben ruime ervaring binnen deze sector. Hier kun jij voordeel mee doen en de beste in je vakgebied worden.

Doordat wij de Finedat Academy in eigen beheer hebben zien wij direct waar jouw kwaliteiten liggen en krijg je waar nodig de juiste sturing en opleiding. Wij gaan voor het hoogst haalbare van al onze talenten. Hierdoor kunnen zowel jij als de opdrachtgever uitzien naar een lange, succesvolle samenwerking.

Met begeleiding vanuit de Finedat Academy is het mogelijk om met een training klaargestoomd te worden, zodat je met succes het examen kan afleggen. 

Wij bieden onze professionals passende opleidingen die aansluiten op hun persoonlijke loopbaantraject. Hieronder vallen ook de benodigde Wft opleidingen en zorgen we dat je te allen tijde PE-actueel bent. Zo blijf je up-to-date en op de hoogte van alle recente ontwikkelingen binnen de markt.

Sta je inmiddels te trappelen? Snappen we.

Ready? Set… GO!

Finedat heeft mij op de juiste manier begeleid en op een top plek neergezet. Bedankt!

Jorik van D.

Hypotheekacceptant

Ik merkte meteen dat ik bij Finedat op de juiste plek was. Wat een ongelooflijk top team.

Rachida

HR

Ik was net klaar met mijn opleiding en kon eindelijk aan de bak. Daar heeft Finedat ook dan goed voor gezorgd.

David

KYC Specialst