Hypotheekacceptant

Capelle aan de Ijssel
Vast / Tijdelijk
MBO / HBO

Introductie

Heb jij ervaring in hypothecaire dienstverlening? Ken jij het vak hypotheekacceptant als geen ander? Ben je nieuwsgierig naar de ontwikkelingen in deze dynamische branche en toe aan een andere werkomgeving? Heb je een kritische blik en staat klanttevredenheid bij jou hoog in het vaandel? Lees dan snel verder!

Organisatie

Deze opdrachtgever is een van de grootste hypothecaire dienstverleners van Nederland. Ze begeleiden met trots het beheer van hypotheken en consumptief krediet voor gerenommeerde nationale en internationale financiële organisaties. Voor deze organisaties is dit bedrijf dé business partner die hen helpt om hun klanten succesvol te bedienen.

Werken bij deze dienstverlener betekent werken in een dynamische organisatie die een spilfunctie vervult in de hypotheekmarkt. Vanwege groei zoeken ze collega’s die binnen een informele, persoonlijke cultuur mee willen bouwen aan een hoogwaardige, professionele dienstverlening. De medewerkers zijn integer, klantgericht en dienstverlenend. Daarbij zijn zij ambitieus, veranderingsbereid en voelen zij zich integraal verantwoordelijk voor hun eigen resultaten en de resultaten van het bedrijf.

Als hypotheek acceptant kom je te werken in een van de teams op de Mid Office. In deze teams werken junior, medior en senior collega’s. Samen doen jullie er alles aan om het beste resultaat voor de klant te bereiken. Als team leren jullie van en met elkaar en loopt continue verbeteren als een rode draad door je werkzaamheden.

Functie

De basis van jouw werk? Dat is het laten uitkomen van de droom van veel van jouw klanten: het hebben van een eigen huis. Als hypotheekacceptant ben jij dé specialist op het gebied van het accepteren en toetsen van hypotheekaanvragen. Jij beoordeelt de aanvraag en bepaalt of deze volgens de normen van de geldverstrekker geaccepteerd kan worden. En dus ook of de hypotheek aan de klant verstrekt kan worden. Je spart regelmatig met het intermediair over (toekomstige) hypotheekdossiers. Dit doe je om zo snel mogelijk duidelijkheid te kunnen geven aan de klant omtrent de haalbaarheid van zijn hypotheek.

Kortom, als hypotheek acceptant,

  • Controleer en beoordeel je de aangeleverde documenten op juistheid en correctheid.
  • Verstrek je telefonische- en schriftelijke informatie over de voortgang van dossiers.
  • Begeleid je het intermediair om de kwaliteit van het aanvraagproces (continue) te verbeteren.

Functie-eisen

Feedback geven en vragen is je tweede natuur. Je krijgt energie van het samenwerken in een complexe omgeving en je ziet kansen voor ontwikkeling. Je gaat voor resultaat en je durft voor je mening uit te komen. Als hypotheek acceptant ben je van nature dienstverlenend ingesteld en heb je klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Je bent analytisch sterk en je hebt een goed cijfermatig inzicht.

Daarnaast:

  • Beschik je aantoonbaar over minimaal MBO niveau 4 werk- en denkniveau, bij voorkeur in een financiële/ economische richting.
  • Heb je ruime en recente ervaring (minimaal 2 jaar) als hypotheekacceptant.
  • Heb je bij voorkeur ervaring met QSP (systeem waar Quion mee werkt).
  • Ben je minimaal in bezit van je WFT basis en ben je bereid om Hypothecair Krediet en Vermogen te halen.
  • Heb je ervaring met (telefonisch) klantcontact.
  • Beheers je de Nederlandse taal goed in woord en geschrift.

Aanbod

Goede arbeidsvoorwaarden! Namelijk:

Een uitstekend salaris | CAO NBBU | pensioenregeling | reiskostenvergoeding | persoonlijke jobcoach |
WFT opleiding | Finedat Academy | leuk events met Finedat collega’s

Wij zijn aangesloten bij de CAO van het NBBU. Hierdoor krijg jij nooit minder salaris dan gelijkwaardige collega’s die direct bij de opdrachtgever in dienst zijn. Ook krijg je een pensioenregeling via StiPP en 25 vakantiedagen op basis van 40 uur. Reis je met de auto of met het OV naar je werk? Voor beiden krijg je een reiskostenvergoeding, ook wanneer je minder dan 10 kilometer hoeft te reizen.

Tijdens je loopbaan bij Finedat heb je een persoonlijke Jobcoach. De jobcoach helpt je bij het behalen van je doelen en ambities en blijft daarom graag met je in contact, ook wanneer je al bij de opdrachtgever aan de slag bent. De jobcoach helpt je indien nodig met het behalen van WFT certificaten, waarvan Finedat de opleiding verzorgt en betaald. Daarnaast krijg je toegang tot de Finedat Academy, waar je veel diverse online trainingen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling kunt vinden. Denk hierbij aan softskills, maar bijvoorbeeld ook een Lean training.

Tenslotte: wanneer het weer toegestaan is hebben we regelmatig leuke events met alle Finedat collega’s!

 

SPECIFICATIES VACATURE:

Hypotheekacceptant

Standplaats Capelle aan de Ijssel
Opleidingsniveau MBO / HBO
Uren per week 40
Vacature ID: #150

Contactpersoon:

Bel mij op 020-3415848
of mail info@finedat.nl

BEKIJK OOK EENS DE VOLGENDE VACATURES

Menu