Hypotheekadviseur op afstand

Bunnik
Vast / Tijdelijk
HBO Bachelor

Introductie

Heb jij ervaring met het hypotheekproces en lijkt het je gaaf om klanten te helpen met het rondkrijgen van hun hypotheek? Wil je werken voor één van de grootste banken van Nederland? Dan zoeken we jou als hypotheekadviseur in Bunnik!

Functie

Als hypotheekadviseur ben je bezig met, de naam zegt het al, het adviseren van klanten over hun nieuwe hypotheek. Je bereidt het hypotheekdossier voor en tijdens het adviesgesprek inventariseer je alle gegevens die je van de klant nodig hebt. Je informeert de klant vervolgens over de mogelijkheden voor zijn of haar hypotheek en zorgt ervoor dat je een gepast advies geeft. De wensen van de klant en de kennis die jij hebt zorgen er uiteindelijk voor dat de klant met een gerust hart de juiste hypotheek afsluit! Het adviesgesprek vind plaats middels een webcamgesprek. Op deze manier kan de klant vanuit zijn eigen vertrouwde omgeving met je praten, ben jij niet constant onderweg en is het toch een persoonlijk gesprek.

Het kantoor voor deze functie zit in Bunnik. Je werkt hier vijf dagen waaronder één avonddienst van 12.30 tot 21.00. Een dag thuiswerken is bespreekbaar.

Functie-eisen

Klanttevredenheid staat bij jou hoog in het vaandel. Kwaliteit en tevredenheid is hetgeen wat jij de klant wilt bieden. Daarnaast voldoe je aan de volgende kenmerken:

    • Je hebt minimaal een afgeronde HBO-opleiding,
    • Je hebt kennis van hypotheekproducten, acceptatiekaders en procedures,
    • Je bent bereid tot het volgen van branchegerichte opleidingen,
    • Je beschikt over een groot cijfermatig inzicht en groot analytisch vermogen,
    • Je hebt affiniteit met het bank- en verzekeringswezen.

Aanbod

Goede arbeidsvoorwaarden! Namelijk:

Goed salaris | CAO NBBU | pensioenregeling | reiskostenvergoeding | persoonlijke jobcoach | WFT opleiding | Finedat Academy | leuk events met Finedat collega’s

Wij zijn aangesloten bij de CAO van het NBBU. Hierdoor krijg jij nooit minder salaris dan gelijkwaardige collega’s die direct bij de opdrachtgever in dienst zijn. Ook krijg je een pensioenregeling via StiPP en 25 vakantiedagen op basis van 40 uur. Reis je met de auto of met het OV naar je werk? Voor beiden krijg je een reiskostenvergoeding, ook wanneer je minder dan 10 kilometer hoeft te reizen.


Tijdens je loopbaan bij Finedat heb je een persoonlijke Jobcoach. De jobcoach helpt je bij het behalen van je doelen en ambities en blijft daarom graag met je in contact, ook wanneer je al bij de opdrachtgever aan de slag bent. De jobcoach helpt je indien nodig met het behalen van WFT certificaten, waarvan Finedat de opleiding verzorgt en betaald. Daarnaast krijg je toegang tot de Finedat Academy, waar je veel diverse online trainingen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling kunt vinden. Denk hierbij aan softskills, maar bijvoorbeeld ook een Lean training.


Tenslotte: wanneer het weer toegestaan is hebben we regelmatig leuke events met alle Finedat collega’s!


 

SPECIFICATIES VACATURE:

Hypotheekadviseur op afstand

Standplaats Bunnik
Opleidingsniveau HBO Bachelor
Uren per week 40
Vacature ID: #61

Contactpersoon:

Bel mij op 020-3415848
of mail info@finedat.nl

BEKIJK OOK EENS DE VOLGENDE VACATURES

Menu