Een succesvolle financiële carrière
begint met een geslaagde sollicitatie

Foto van een persoonlijk en betrokken gesprek tussen twee collega's

Wij kijken verder dan alleen de volgende stap. Continuïteit en zekerheid staan voor ons centraal in jouw ontwikkeling. Dit doen we door nadruk te leggen op jouw groei van talent naar professional. Wij helpen je met het ontwikkelen van je theoretische kennis en praktische vaardigheden en zorgen voor een functie die aansluit op jouw ambities.

MET FINEDAT KOM JE VERDER

Waarom? Wij bieden jou het volgende aan:

• De Finedat Academy, wij leiden je op met onze uitgebreide WFT trainingen;
• Een persoonlijke Jobcoach met wie je samen een loopbaanplan opstelt. Hiermee werk je toe naar je ambities en doelen en krijg je feedback;
• Uitdagende functies bij internationale organisaties;
• Volop doorgroeimogelijkheden binnen de branche.

Ontwikkel jouw kwaliteiten
met onze academy

Foto van een lachende student tijdens onze WFT training die een opdracht maakt
Foto van een leerling tijdens onze WFT training, hij wilt een vraag stellen en kijkt hier enthousiast bij

De Finedat Academy houdt zich bezig met het opleiden van talenten tot professional. Dit doen we onder andere door middel van trainingen waarin je jouw professionele en persoonlijke vaardigheden ontwikkelt. De docenten komen zelf uit de financiële dienstverlening en hebben ruime ervaring binnen deze sector. Hiermee word jij zelf ook de beste in het vak!

Doordat wij de Finedat Academy in eigen beheer hebben zien wij direct waar jouw kwaliteiten liggen en krijg jij waar nodig de juiste sturing en opleiding. Wij gaan voor het hoogst haalbare van al onze talenten. Hierdoor kunnen zowel jij als de opdrachtgever uitzien naar een lange, voorspoedige samenwerking.

PERSOONLIJK EN PRAKTIJKGERICHT

Finedat onderscheidt zich doordat wij de nadruk leggen op persoonlijke ontwikkeling. Het creëren van een match met een passende vacature is in onze ogen niet genoeg. Wij zorgen voor de verdere ontwikkeling van jouw kwaliteiten en helpen met het verbreden van jouw kennis en kunde.

In de Finedat Academy staan de opleidingen die verplicht zijn volgens de WFT centraal. Wij bieden onze professionals de volgende WFT-opleidingen aan: Basis, Hypothecair Krediet en Vermogen. Ook is MiFid een opleiding die wij verzorgen. Daarnaast zijn wij ook druk bezig met het up-to-date houden van onze professionals. Wij zorgen ervoor dat jij ten alle tijden PE-actueel bent, waarbij je op de hoogte bent van alle recente ontwikkelingen binnen de markt.

PERSONAL COACHING

Naast jobcoach zijn wij ook businesscoach. We kennen onze partners door en door, zowel de mensen als de organisatie zelf. Het is belangrijk dat jij je op je plek voelt en graag werkt bij de organisatie waar je uiteindelijk terecht komt. Daarom kijken wij niet alleen of er een match is bij de functie maar ook bij de organisatie. Verder zijn wij constant bezig met persoonlijke ontwikkeling. Persoonlijke kwaliteiten worden belicht en benut en belemmeringen worden gevormd tot hulpmiddelen. In de vorm van een loopbaanplan creëren wij samen met jou een lange termijn visie, gebaseerd op jouw ambities. Samen bespreken wij uitvoerig de stappen die hiervoor gezet moeten worden, waarna wij deze samen uitvoeren.

BEKIJK HIERONDER WAAROM MENSEN VOOR FINEDAT KIEZEN:

Meer weten over wat Finedat
voor jou kan betekenen?

Menu