Een succesvolle financiële carrière
begint met de juiste basis: een goede opleiding!

Foto van een persoonlijk en betrokken gesprek tussen twee collega's

Wij kijken verder dan alleen de volgende stap in je carrière. Continuïteit en zekerheid staan hierin centraal voor jouw ontwikkeling. Dit doen we door nadruk te leggen op jouw groei van talent naar professional. Wij helpen je met het ontwikkelen van je theoretische kennis en praktische vaardigheden en zorgen voor een functie die aansluit op jouw ambities.

Met Finedat kom je verder

Waarom? Wij bieden jou het volgende aan:

• De Finedat Academy, wij leiden je op met onze uitgebreide WFT-trainingen;
• Een persoonlijke Jobcoach met wie je samen een loopbaanplan opstelt. Hiermee werk je toe naar je ambities en doelen en krijg je feedback;
• Uitdagende functies bij internationale organisaties;
• Volop doorgroeimogelijkheden binnen de branche,
• Een plek binnen een jonge, open organisatie waar we regelmatig de gezelligheid met elkaar opzoeken op borrels, netwerkevenementen en jaaruitjes!

Ontwikkel jouw kwaliteiten
met onze academy

Foto van een lachende student tijdens onze WFT training die een opdracht maakt
Foto van een leerling tijdens onze WFT training, hij wilt een vraag stellen en kijkt hier enthousiast bij

Binnen de Finedat Academy zorgen wij ervoor dat jij binnen no time de benodigde WFT-certificeringen op zak hebt. Dit doen we onder andere door middel van trainingen waarin je jouw professionele en persoonlijke vaardigheden ontwikkelt. De trainers komen zelf uit de financiële dienstverlening en hebben ruime ervaring binnen deze sector. Hiermee zorgen we er samen voor dat jij de beste in het vak wordt!

Doordat wij de Finedat Academy in eigen beheer hebben zien wij direct waar jouw kwaliteiten liggen en krijg je waar nodig de juiste sturing en opleiding. Wij gaan voor het hoogst haalbare van al onze talenten. Hierdoor kunnen zowel jij als de opdrachtgever uitzien naar een lange, succesvolle samenwerking.

Meld je hier aan voor de opleiding WFT Basis en hier voor de opleiding Hypothecair Krediet!

Persoonlijk en praktijkgericht

Finedat onderscheidt zich doordat wij de nadruk leggen op persoonlijke ontwikkeling. Het creëren van een match met een passende vacature is in onze ogen niet genoeg. Wij zorgen voor de verdere ontwikkeling van jouw kwaliteiten en helpen met het verbreden van jouw kennis en kunde.

In de Finedat Academy staan de opleidingen die verplicht zijn volgens de WFT centraal. Wij bieden onze professionals de volgende WFT-opleidingen aan: Basis, Hypothecair Krediet en Vermogen. Ook is MiFid een opleiding die wij verzorgen. Binnen een cursus van vier weken word jij klaargestoomd zodat je met succes het examen kan afleggen. Daarnaast zorgen wij ervoor jij ten alle tijden PE-actueel bent. Zo blijf je up-to-date en op de hoogte van alle recente ontwikkelingen binnen de markt.

Personal coaching

We kennen de opdrachtgevers door en door, zowel de mensen als de organisatie zelf. Het is belangrijk dat jij je op je plek voelt en graag werkt bij de organisatie waar je uiteindelijk terecht komt. Daarom kijken wij niet alleen of er een match is bij de functie maar ook bij de organisatie.

Verder zijn wij constant bezig met persoonlijke ontwikkeling. We zorgen ervoor dat jouw persoonlijke kwaliteiten worden belicht en benut en dat belemmeringen worden gevormd tot nieuwe mogelijkheden. Door middel van een loopbaanplan creëren wij met elkaar een lange termijn visie, gebaseerd op jouw ambities. Samen met je Jobcoach bespreek je regelmatig de stappen die hiervoor gezet moeten worden, om dit met elkaar te kunnen bereiken!

Bekijk de video's voor meer uitleg over onze begeleiding in jouw persoonlijke groei!

Meer weten over wat Finedat
voor jou kan betekenen?

Menu