Junior Hypotheekacceptant

Amersfoort
Vast / Tijdelijk
HBO Bachelor

Introductie

Stel je eens voor… dat jij ervoor zorgt dat de intermediairs en adviseurs van deze grote bank zich volledig kunnen richten op dat waar zij goed in zijn: adviseren in hypotheken. Zij blij, jij blij! Met jou erbij als hypotheekacceptant maken we dit samen mogelijk. Jij zal worden opgeleid zodat jij straks jouw expertise kunt inzetten en volwaardig sparringpartner bent voor onze intermediairs en adviseurs. Jij stelt de juiste vragen, geeft het passende antwoord en dat allemaal op het gebied van hypotheken. Zo weten de intermediairs en adviseurs tot in detail hoe zij hun aanvragen moeten regelen. Samen zorgen jullie dat de consument verantwoord kan wonen in zijn of haar droomhuis.

Functie

Deze bank is continu op zoek naar talent. Daarom hebben zij voor starters een prachtig opleidingstraject ontwikkeld, waarin jij jezelf gaat ontwikkelen tot volwaardig hypotheekacceptant. Gedurende een opleidingsperiode van 5 weken krijg je vakinhoudelijke- en competentietrainingen. Deze opleiding vindt plaats van maandag t/m vrijdag van 09.00-17.00 uur. Hiermee leg je een goede basis, waarna je start met het ‘learning on the job’-traject.

Hierna ben je in staat om onze intermediairs en adviseurs te ontzorgen met hun hypotheekaanvraag. Jouw enthousiasme en drive maakt het verschil!

Functie-eisen

Ben je klantgericht, enthousiast, een ster in communicatie en flexibel inzetbaar? En heb je het lef om beslissingen te nement en buiten de kaders te denken? Dan zoeken we jou, want dit maakt jou tot een goede hypotheekacceptant! Verder:

Heb je minimaal HBO werk- en denkniveau,

Heb je WFT Basis en ben je bereid om WFT Hypothecair Krediet binnen drie maanden en Vermogen binnen een half jaar na startdatum te behalen,

Heb je affiniteit met de financiële sector,

Heb je zin om jezelf te ontwikkelen en de beste versie van jezelf te worden!

Aanbod

Goede arbeidsvoorwaarden! Namelijk:

Goed salaris | CAO NBBU | pensioenregeling | reiskostenvergoeding | persoonlijke jobcoach | WFT opleiding | Finedat Academy | leuk events met Finedat collega’s

Wij zijn aangesloten bij de CAO van het NBBU. Hierdoor krijg jij nooit minder salaris dan gelijkwaardige collega’s die direct bij de opdrachtgever in dienst zijn. Ook krijg je een pensioenregeling via StiPP en 25 vakantiedagen op basis van 40 uur. Reis je met de auto of met het OV naar je werk? Voor beiden krijg je een reiskostenvergoeding, ook wanneer je minder dan 10 kilometer hoeft te reizen.


Tijdens je loopbaan bij Finedat heb je een persoonlijke Jobcoach. De jobcoach helpt je bij het behalen van je doelen en ambities en blijft daarom graag met je in contact, ook wanneer je al bij de opdrachtgever aan de slag bent. De jobcoach helpt je indien nodig met het behalen van WFT certificaten, waarvan Finedat de opleiding verzorgt en betaald. Daarnaast krijg je toegang tot de Finedat Academy, waar je veel diverse online trainingen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling kunt vinden. Denk hierbij aan softskills, maar bijvoorbeeld ook een Lean training.


Tenslotte: wanneer het weer toegestaan is hebben we regelmatig leuke events met alle Finedat collega’s!

 

SPECIFICATIES VACATURE:

Junior Hypotheekacceptant

Standplaats Amersfoort
Opleidingsniveau HBO Bachelor
Uren per week 40
Vacature ID: #113

Contactpersoon:

Bel mij op 020-3415848
of mail info@finedat.nl

BEKIJK OOK EENS DE VOLGENDE VACATURES

Menu