Kredietacceptant

Amsterdam
Vast / Tijdelijk
HBO Bachelor

Introductie

Voor een grote opdrachtgever zoeken we een energieke teamplayer die op een positieve, klantgerichte manier als krediet acceptant aan de slag wilt. Voor deze functie is het belangrijk dat je verantwoordelijkheid durft te nemen en dat je de drive hebt om het elke dag een beetje beter te doen. De missie van deze opdrachtgever is “wat er ook gebeurt in de wereld, wij zorgen ervoor dat onze klanten het veiligst kunnen betalen, nu en in de toekomst.”. Kan jij je in deze omschrijving en missie vinden? Dan zoeken we jou!


Functie

Als Kredietacceptant kom je te werken binnen de Operations Consumer Acceptatie in een team van 15 acceptanten. Je bent verantwoordelijk voor het verstrekken van nieuwe kaartaanvragen en beoordeeld hierbij de kredietwaardigheid van de klanten. Ook sta je de klant dagelijks telefonisch te woord wanneer zij bellen met vragen. Je zorgt ervoor dat je kennis up-to-date is en dat je een bijdrage wilt leveren aan de ambities van het bedrijf.

Dagelijks wordt er een dagstart gehouden waarin de werkzaamheden worden besproken. Je werkt afwisselend in vroege en late diensten, van 8:00-16:30 of 9:30-18:00. De sfeer binnen de afdeling is informeel, toegankelijk en zelfstandig. Deze opdrachtgever biedt je de vrijheid om het beste uit jezelf te halen, flexibel te werken en ze bieden je de ruimte om te groeien en initiatieven voor te stellen.


Functie-eisen

Voor deze functie is het belangrijk dat je goede communicatieve vaardigheden en telefoonskills hebt en een optimistisch, open-minded persoon bent. Daarnaast vind je het belangrijk om een kwantitatieve maar ook kwalitatieve bijdrage te leveren aan de verwerking voor de werkvoorraad.

Verder:

  • Heb je minimaal HBO werk- en denk niveau,
  • Ben je in het bezit van WFT Basis en Consumptief Krediet,
  • Is het klantbelang belangrijk voor je,
  • Ben je een teamplayer, resultaatgericht en stressbestendig.

Aanbod

Wij bieden jou onder andere:

  • Een uitstekend startsalaris,
  • Een eigen Jobcoach,
  • Een inspirerende, jonge en dynamische werkomgeving,
  • Projecten bij internationale grootbanken,
  • Doorgroeimogelijkheden binnen de financiële branche,
  • Kosteloos volgen van verschillende financiële opleidingen (WFT’s).

Binnen Finedat zorgen wij ervoor dat je binnen de kortste tijd op de hoogte bent van alle ins- en outs binnen de hypothecaire branche. Wij verzorgen de WFT certificeringen die benodigd zijn binnen deze branche (zonder opleidingskosten) en zorgen voor prachtige projecten bij onze opdrachtgevers.

 

SPECIFICATIES VACATURE:

Kredietacceptant

Standplaats Amsterdam
Opleidingsniveau HBO Bachelor
Uren per week 40
Vacature ID: #77

Contactpersoon:

Bel mij op 020-3415848
of mail info@finedat.nl

BEKIJK OOK EENS DE VOLGENDE VACATURES

Menu