Luuk over werken bij ING en zijn fulltime master

Voordat Luuk aan zijn masterstudie zou beginnen wilde hij graag werkervaring opdoen in de financiële sector. In deze blog vertelt hij over werken bij ING via Finedat en de combinatie met zijn studie!

Op 5 Augustus 2019 kreeg ik een vriendelijk en duidelijk LinkedIn bericht van Merna via Finedat. Ze zochten mensen voor verschillende hypotheekafdelingen bij de ING Bank. Op dat moment was ik net klaar met mijn Bachelor Bedrijfseconomie aan de VU. Het zou nog een klein jaar duren voordat ik aan mijn master zou beginnen, dus ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging. De combinatie van snel een hoop nieuwe kennis opdoen met de WFT-diploma’s en werken voor een goede werkgever sprak mij erg aan. Het ging vervolgens heel snel. Van een eerste gesprek op het kantoor van Finedat in Amsterdam, naar de cursussen voor de WFT’s, naar mijn eerste werkweek bij de ING! Ik vond het erg prettig hoe ik begeleid werd in dit proces, vooral de professionaliteit en efficiëntie van de WFT cursus blonk uit voor mij.

Op dit moment werk ik naast mijn fulltime master nog twee dagen in de week voor ING via Finedat. Zo kan ik blijven werken en heb ik ook nog genoeg tijd voor mijn studie. Ik kijk met veel plezier terug op het afgelopen jaar bij Finedat. Waar ik mij eerst volledig op fulltime werken kon focussen en in snel tempo hypotheekkennis heb opgedaan, maak ik nu gebruik van de flexibiliteit van Finedat en ING om nieuwe kennis te vergaren. Jobcoach Ronnie is altijd mijn aanspreekpunt van Finedat geweest en erg prettig in de samenwerking. 

Ik ben blij met de keuze om op Merna’s berichtje te reageren en alles wat daaruit is voortgekomen!