Medewerker Contact Hub Hypotheken

Amsterdam
Vast / Tijdelijk
HBO Bachelor

Introductie

Heb jij ervaring met klantcontact en lijkt het je gaaf om klanten te helpen met hun hypotheek? Wil je werken voor één van de grootste banken van Nederland en verschillende WFT diploma’s behalen op kosten van Finedat? Dan zoeken wij jou als klantcontactmedewerker voor de afdeling Contact Hub Hypotheken!

Functie

Als klantcontact medewerker binnen Hypotheken ben je het eerste aanspreekpunt van de klant. Het betreft in-bound klantcontact, waarbij de klant allerlei hypotheek gerelateerde vragen heeft. Het is aan jou de taak om deze zo goed en duidelijk mogelijk te beantwoorden. Het doel hierbij is om de verwachtingen van de klant te overtreffen. Naast het hebben van klantcontact verwerk je administratieve mutaties in het systeem.

Als nieuwe medewerker binnen de klantcontacthub start je eerst in de taskforce Bouwdepot. Deze afdeling verwerkt alle bouwdepot verzoeken van onze klanten. Je start op deze afdeling om kennis en ervaring op te doen over dit onderwerp, maar ook om de systemen van ING te leren kennen. Vervolgens word je opgeleid voor verschillende skills: beheer, rente, aflossen, interest only en light outbound en outbound.

De opleiding zal in fases verlopen. Per fase wordt er een skill aan jouw lijn toegevoegd. Wanneer je op normtijd en de gesprekken kwalitatief voldoende scoort, worden de skills aan de hand van een training uitgebreid. Afhankelijk van je ontwikkeling wordt er door de manager bepaald hoe jij het opleidingsprogramma zal doorlopen en hoe lang dit duurt. Na de opleidingsperiode zullen je dagelijkse werkzaamheden voor 90% uit telefonisch klantcontact bestaan en pas je al je kennis van de skills toe in de gesprekken met de klant.

Erg belangrijk in deze rol is dat je goed kunt samenwerken. ING werkt Agile en je zult optimaal in een team moeten kunnen functioneren. Meedenken en initiatief durven nemen is erg belangrijk om zo bij te dragen aan het teamresultaat.

Functie-eisen

klant wilt bieden. Daarnaast voldoe je aan de volgende kenmerken:

· Je hebt minimaal een HBO diploma

· Je wordt enthousiast van het telefonisch te woord staan van klanten.

· Je hebt evenveel energie tijdens het eerste telefoontje, als bij het laatste telefoontje van de dag.

· Je wilt je graag ontwikkelen in een klantcontact functie en wilt dit voor minimaal twee jaar doen.

· Je bent in het bezit van WFT Basis en WFT Hypothecair Krediet, of bent bereid om de laatste te halen.

· Je hebt affiniteit met het bank- en verzekeringswezen.

Aanbod

Goede arbeidsvoorwaarden! Namelijk:

Goed salaris | CAO NBBU | pensioenregeling | reiskostenvergoeding | persoonlijke jobcoach | WFT-opleiding | Finedat Academy | leuk events met Finedat collega’s

Wij zijn aangesloten bij de CAO van het NBBU. Hierdoor krijg jij nooit minder salaris dan gelijkwaardige collega’s die direct bij de opdrachtgever in dienst zijn. Ook krijg je een pensioenregeling via StiPP en 25 vakantiedagen op basis van 40 uur. Reis je met de auto of met het OV naar je werk? Voor beiden krijg je een reiskostenvergoeding, ook wanneer je minder dan 10 kilometer hoeft te reizen.

Tijdens je loopbaan bij Finedat heb je een persoonlijke Jobcoach. De jobcoach helpt je bij het behalen van je doelen en ambities en blijft daarom graag met je in contact, ook wanneer je al bij de opdrachtgever aan de slag bent. De jobcoach helpt je indien nodig met het behalen van WFT-certificaten, waarvan Finedat de opleiding verzorgt en betaald. Daarnaast krijg je toegang tot de Finedat Academy, waar je veel diverse online trainingen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling kunt vinden. Denk hierbij aan softskills, maar bijvoorbeeld ook een Lean training.

Tenslotte: wanneer het weer toegestaan is hebben we regelmatig leuke events met alle Finedat collega’s!

 

SPECIFICATIES VACATURE:

Medewerker Contact Hub Hypotheken

Standplaats Amsterdam
Opleidingsniveau HBO Bachelor
Uren per week 36
Vacature ID: #38

Contactpersoon:

Bel mij op 020-3415848
of mail info@finedat.nl

BEKIJK OOK EENS DE VOLGENDE VACATURES

Menu