Medewerker Hypotheekbeheer

Amsterdam
Vast / Tijdelijk
HBO Bachelor

Introductie

Wil je werken voor één van de grootste banken van Nederland en verschillende WFT diploma’s behalen op kosten van Finedat? Voor een grootbank in Amsterdam zijn wij op zoek naar administratieve toppers voor de afdeling Admin Hub Hypotheken.

Functie

Als Admin Hub medewerker ben je bezig met het verwerken van mutaties van bestaande hypotheken. Dit zijn verschillende werkstromen en kunnen onder andere: aflossingen, rentewijzigingen, gekoppelde producten en zekerheden betreffen.

Je start tijdelijk in de Taskforce. Deze afdeling verwerkt alle binnen gekomen klantverzoeken die betrekking hebben op het bouwdepot van onze klanten. In deze periode leer je een aantal systemen van ING kennen, daarnaast heb je de mogelijkheid om binnen 3 maanden je WFT Hypothecair Krediet te behalen. Hoe eerder je WFT Hypothecair hebt behaald hoe sneller je in opleiding kunt voor de Admin Hub werkstromen. Als je WFT Hypothecair Krediet al hebt voordat je start, zul je nadat je de systemen onder de knie hebt doorstromen.

The Admin Hub verwerkt veel administratieve werkstromen die te maken hebben met de lopende hypotheek van onze klanten. Je kunt hierbij denken aan ongeveer 20 verschillende werkstromen. Een greep uit deze werkstromen zijn bijvoorbeeld gedeeltelijk royement, renteaanpassingen, aflossingen, etc. De afdeling werkt met normtijden en targets die dagelijks behaald moeten worden. Wanneer je op de juiste normtijd en targets zit, ga je door met het leren van een nieuwe werkstroom totdat je alles onder de knie hebt en volledig inzetbaar bent. 90% van je wekelijkse werkzaamheden bestaan uit de verwerking van administratieve handelingen rondom de hypotheken van onze klanten.

Per team wordt er 1 beller beschikbaar gesteld. Deze collega beantwoord onder andere de notarislijn, maar is ook beschikbaar voor vragen van de collega’s van The Contact Hub. Met de juiste inzet en resultaten kan jij groeien naar deze rol!

Erg belangrijk in deze rol is dat je goed kunt samenwerken. ING werkt Agile en je zult optimaal in een team moeten kunnen functioneren. Je werkt namelijk in zelfsturende teams waarbij je met elkaar afstemt en het werk verdeeld. Uiteindelijk ben je gezamenlijk als team verantwoordelijk dat het werkt aan het einde van de dag af is. Meedenken en initiatief durven nemen is dan ook erg belangrijk om zo bij te dragen aan het teamresultaat.


Functie-eisen

Klanttevredenheid staat bij jou hoog in het vaandel. Kwaliteit en tevredenheid is hetgeen wat jij de klant wilt bieden. Daarnaast voldoe je aan de volgende kenmerken:

  • Je hebt minimaal een afgeronde HBO-opleiding,
  • Je hebt kennis van hypotheekproducten, acceptatiekaders en procedures,
  • Je bent bereid tot het volgen van branchegerichte opleidingen,
  • Je beschikt over een groot cijfermatig inzicht en groot analytisch vermogen,
  • Je hebt affiniteit met het bank- en verzekeringswezen.

Aanbod

Goede arbeidsvoorwaarden! Namelijk:

Goed salaris | CAO NBBU | pensioenregeling | reiskostenvergoeding | persoonlijke jobcoach | WFT opleiding | Finedat Academy | leuk events met Finedat collega’s

Wij zijn aangesloten bij de CAO van het NBBU. Hierdoor krijg jij nooit minder salaris dan gelijkwaardige collega’s die direct bij de opdrachtgever in dienst zijn. Ook krijg je een pensioenregeling via StiPP en 25 vakantiedagen op basis van 40 uur. Reis je met de auto of met het OV naar je werk? Voor beiden krijg je een reiskostenvergoeding, ook wanneer je minder dan 10 kilometer hoeft te reizen.


Tijdens je loopbaan bij Finedat heb je een persoonlijke Jobcoach. De jobcoach helpt je bij het behalen van je doelen en ambities en blijft daarom graag met je in contact, ook wanneer je al bij de opdrachtgever aan de slag bent. De jobcoach helpt je indien nodig met het behalen van WFT certificaten, waarvan Finedat de opleiding verzorgt en betaald. Daarnaast krijg je toegang tot de Finedat Academy, waar je veel diverse online trainingen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling kunt vinden. Denk hierbij aan softskills, maar bijvoorbeeld ook een Lean training.


Tenslotte: wanneer het weer toegestaan is hebben we regelmatig leuke events met alle Finedat collega’s!


 

SPECIFICATIES VACATURE:

Medewerker Hypotheekbeheer

Standplaats Amsterdam
Opleidingsniveau HBO Bachelor
Uren per week 40
Vacature ID: #39

Contactpersoon:

Bel mij op 020-3415848
of mail info@finedat.nl

BEKIJK OOK EENS DE VOLGENDE VACATURES

Menu