Ervaring waar je
op kunt vertrouwen

Wij doen niet aan vacature vullen, maar aan ‘matchmaking’. Ons doel is om altijd dé perfecte match te creëren. Dit realiseren wij door talenten te scouten en hen te ondersteunen bij hun ontwikkeling binnen de financiële en technologische wereld.

Elke professional verdient persoonlijke aandacht en een passend ontwikkelingstraject. Door middel van praktijkgerichte opleidingen optimaliseren wij de prestaties van zowel professionals als organisaties, waardoor alle partijen naar een hoger niveau worden getild.

ONS VERHAAL

Finedat is een detacheringsbureau dat zich heeft gespecialiseerd in de financiële en technologische sector. Het bedrijf is opgericht door Valentino Meerzorg en Mohamed Boulouize, twee voormalig financieel adviseurs die gedurende hun loopbaan veel expertise hebben opgedaan binnen de financiële markten.

Tijdens hun toenmalige dienst­verband viel het hen op dat nieuwe collega’s vaak niet pasten bij de functie waarin zij geplaatst werden. Zij bezaten niet de benodigde skills, hadden geen relevante werkervaring en achtergrond en/of hadden geen connectie met het bedrijf zelf.

Naast jobcoach zijn wij ook businesscoach. We kennen onze partners door en door, zowel de mensen als de organisatie zelf. Het is belangrijk dat jij je op je plek voelt en graag werkt bij de organisatie waar je uiteindelijk terecht komt. Daarom kijken wij niet alleen of er een match is bij de functie maar ook bij de organisatie. Verder zijn wij constant bezig met persoonlijke ontwikkeling. Persoonlijke kwaliteiten worden belicht en benut en belemmeringen worden gevormd tot hulpmiddelen. In de vorm van een loopbaanplan creëren wij samen met jou een lange termijn visie, gebaseerd op jouw ambities. Samen bespreken wij uitvoerig de stappen die hiervoor gezet moeten worden, waarna wij deze samen uitvoeren.

Menu