Ervaring waar je
op kunt vertrouwen

ONS VERHAAL

Finedat is een detacheringsbureau dat zich heeft gespecialiseerd in de financiële sector. Het bedrijf is opgericht door Valentino Meerzorg en Mohamed Boulouize, twee voormalig financieel adviseurs die gedurende hun loopbaan veel expertise hebben opgedaan binnen de financiële markten.

Tijdens hun toenmalige dienst­verband viel het hen op dat nieuwe collega’s vaak niet pasten bij de functie waarin zij geplaatst werden. Zij bezaten niet de benodigde skills, hadden geen relevante werkervaring en achtergrond en/of hadden geen connectie met het bedrijf zelf.

Het resultaat was duidelijk zichtbaar: een constante hoge in- en uitstroom van medewerkers. Dit kon en móest anders! En met deze gedachte is Finedat ontstaan. In combinatie met deze expertise, kennis en ervaring is Finedat financiële professionals gaan werven en plaatsen bij opdrachtgevers die het best bij ze past. Finedat weet wat er speelt binnen de markt en wat haar opdrachtgevers nodig hebben. Dit heeft ervoor gezorgd dat Finedat binnen een korte periode een belangrijke partner is geworden voor meerdere financiële instellingen.

IN-HOUSE EXPERTISE
Bij Finedat kun je ervan uitgaan dat we weten wat onze vacatures inhouden. Nagenoeg iedereen komt namelijk zelf uit het vak. Wij kunnen je daardoor als de besten voorbereiden op jouw nieuwe job.

LEARN & GROW
Met onze Finedat Academy, opgezet met de kennis en ervaring die wij zelf uit het vak hebben meegenomen, werken we samen naar jouw persoonlijke doelen en ambities!

STAY CONNECTED
Wij staan voor goed onderhouden en betrouwbaar contact. Niet alleen tijdens het sollicitatieproces, maar ook tijdens jouw loopbaan blijven wij betrokken. Zo blijven jouw professionele en persoonlijke ontwikkelingen, wensen en doelen centraal staan.

COME AS YOU ARE
Bij ons ben je welkom zoals je bent, no matter what. Wij vinden het belangrijk dat je jezelf bent én kan zijn, ongeacht wat je afkomst, achtergrond of geaardheid is.

CELEBRATE!
Successen vieren we graag samen, maar ook buiten werk zoeken we graag de gezelligheid met elkaar op. Kwartaalborrels, netwerk-events en een knallende jaarafsluiting staat door het jaar heen op de agenda!

Deze vijf kernwaarden maakt Finedat uniek en daar zijn we trots op!

Menu