Ervaring waar je
op kunt vertrouwen

Wij doen niet aan vacature vullen, maar aan ‘matchmaking’. Ons doel is om altijd dé perfecte match te creëren. Dit realiseren wij door talenten te scouten en hen te ondersteunen bij hun ontwikkeling binnen de financiële wereld.

Elke professional verdient persoonlijke aandacht en een passend ontwikkelingstraject. Door middel van praktijkgerichte opleidingen optimaliseren wij de prestaties van zowel professionals als organisaties, waardoor alle partijen naar een hoger niveau worden getild.

Foto van twee oud-financieel adviseurs en een recruitmentspecialist. Dit zijn de drie grondleggers achter Finedat

ONS VERHAAL

Finedat is een detacheringsbureau dat zich heeft gespecialiseerd in de financiële sector. Het bedrijf is opgericht door Valentino Meerzorg en Mohamed Boulouize, twee voormalig financieel adviseurs die gedurende hun loopbaan veel expertise hebben opgedaan binnen de financiële markten.

Tijdens hun toenmalige dienst­verband viel het hen op dat nieuwe collega’s vaak niet pasten bij de functie waarin zij geplaatst werden. Zij bezaten niet de benodigde skills, hadden geen relevante werkervaring en achtergrond en/of hadden geen connectie met het bedrijf zelf.

Het resultaat was duidelijk zichtbaar: een constante hoge in- en uitstroom van medewerkers. Dit kon en moest anders. Met deze gedachte is Finedat ontstaan. In combinatie met deze expertise, kennis en ervaring is Finedat financiële professionals gaan werven en plaatsen bij hun opdrachtgevers. Finedat weet wat er speelt binnen de markt en wat haar opdrachtgevers nodig hebben. Dit heeft ervoor gezorgd dat Finedat binnen een korte periode belangrijke partner is geworden voor meerdere financiële instellingen.

Menu