Senior Hypotheekacceptant

Amersfoort
Vast / Tijdelijk
HBO Bachelor

Functie

Als senior hypotheekacceptant ben jij de spin in het web voor je collega’s, intermediairs of hypotheekadviseurs. Je beoordeelt hypotheekaanvragen voor particuliere- en zakelijke klanten die een woning willen kopen. Je accepteert en completeert het hypotheekdossier, informeert intermediairs of adviseurs over de inhoudelijke situatie van de aanvraag. Natuurlijk denk je in mogelijkheden, maar past een aanvraag echt niet binnen de financiële mogelijkheden van een klant, dan geef je een toelichting op de afwijzing. Dit doe jij veelal telefonisch, maar wij gebruiken ook andere digitale contactmogelijkheden. Samen zorgen wij ervoor dat de consument verantwoord kan wonen in zijn of haar droomhuis.

Je bent secuur en volgt kritisch de geldende acceptatierichtlijnen en procesvoering. Je ziet toe op de integriteit en vakkundigheid van externe relaties. Je signaleert (mogelijke) fraudegevallen en stemt af met de afdeling Fraude. Je neemt een beslissing gebaseerd op je eigen waarneming en de zienswijze van de afdeling Fraude.

Wij willen iedere dag een stapje beter worden in wat we doen. Voor jouw werk houdt dit in, dat je problemen op administratief/organisatorisch gebied binnen je aandachtsgebied, signaleert. Je ontdekt mogelijkheden voor verbetering en je formuleert verbetervoorstellen die je samen met je leidinggevende bespreekt. Je hebt een voorbeeldfunctie binnen de afdeling en bent een vraagbaak voor je collega’s.

Functie-eisen

Ben jij energiek, gedreven, verantwoordelijk, nieuwsgierig, niet bang om je uit te spreken en wil je het beste uit jezelf en anderen halen? Dan zoeken wij jou!

Denk je dat je bij ons past? Check je profiel:

– Je hebt HBO werk- en denkniveau
– Je hebt ervaring in een Hypotheek omgeving. Denk hierbij aan een acceptatie afdeling of werkervaring binnen een klantcontact afdeling met een link naar hypotheken

– Je bent in staat om zakelijk inkomen vast te stellen
– Je weet vernieuwing en verbetering in processen en systemen te realiseren
– Je kan goed omgaan met een steeds veranderende omgeving
– Je bent in het bezit van WFT Basis, WFT Hypothecair krediet, WFT Vermogen en Balanslezen of bereid deze te halen

Aanbod

Goede arbeidsvoorwaarden! Namelijk:

Goed salaris | CAO NBBU | pensioenregeling | reiskostenvergoeding | persoonlijke jobcoach | WFT opleiding | Finedat Academy | leuk events met Finedat collega’s

Wij zijn aangesloten bij de CAO van het NBBU. Hierdoor krijg jij nooit minder salaris dan gelijkwaardige collega’s die direct bij de opdrachtgever in dienst zijn. Ook krijg je een pensioenregeling via StiPP en 25 vakantiedagen op basis van 40 uur. Reis je met de auto of met het OV naar je werk? Voor beiden krijg je een reiskostenvergoeding, ook wanneer je minder dan 10 kilometer hoeft te reizen.


Tijdens je loopbaan bij Finedat heb je een persoonlijke Jobcoach. De jobcoach helpt je bij het behalen van je doelen en ambities en blijft daarom graag met je in contact, ook wanneer je al bij de opdrachtgever aan de slag bent. De jobcoach helpt je indien nodig met het behalen van WFT certificaten, waarvan Finedat de opleiding verzorgt en betaald. Daarnaast krijg je toegang tot de Finedat Academy, waar je veel diverse online trainingen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling kunt vinden. Denk hierbij aan softskills, maar bijvoorbeeld ook een Lean training.


Tenslotte: wanneer het weer toegestaan is hebben we regelmatig leuke events met alle Finedat collega’s!

 

SPECIFICATIES VACATURE:

Senior Hypotheekacceptant

Standplaats Amersfoort
Opleidingsniveau HBO Bachelor
Uren per week 40
Vacature ID: #114

Contactpersoon:

Bel mij op 020-3415848
of mail info@finedat.nl

BEKIJK OOK EENS DE VOLGENDE VACATURES

Menu