Specialist Zakelijk Inkomen

Amersfoort
Vast / Tijdelijk
HBO / WO

Introductie

Stel je eens voor… dat jij ervoor zorgt dat onze intermediairs en adviseurs zich volledig kunnen richten op dat waar zij goed in zijn: adviseren in hypotheken. Zij blij, jij blij! Met jou erbij als hypotheekspecialist maken we dit samen mogelijk. Wij gaan jou in je kracht zetten in een dynamische omgeving zodat jij straks jouw expertise kunt inzetten en volwaardig sparringpartner bent voor onze intermediairs en adviseurs. Jij stelt de juiste vragen, geeft het passende antwoord en dat allemaal op het gebied van hypotheken. Dit doe jij veelal telefonisch, maar wij gebruiken ook andere digitale contactmogelijkheden Zo weten onze intermediairs en adviseurs tot in detail hoe zij hun aanvragen moeten regelen. Samen zorgen wij dat de consument verantwoord kan wonen in zijn of haar droomhuis.

Functie

Jij gaat aan de slag als Specialist Zakelijk Inkomen. Als Specialist Zakelijk Inkomen ben jij verantwoordelijk voor het opstellen van inkomensverklaringen voor IB-ondernemers (eenmanszaken, BV’s en VOF’s) en DGA’s. De werkzaamheden bestaan uit het analyseren van jaarrekeningen en het vervaardigen van inkomensverklaringen ten behoeve van een woninghypotheek.

Je beoordeelt en analyseert complexe en voornamelijk hypotheekaanvragen van ondernemers in privé binnen de vastgestelde kaders. Het wordt juist gewaardeerd dat je op een verantwoorde manier buiten de kaders, regels en richtlijnen van het kredietbeleid meedenkt. Soms krijg je te maken met verschillende visies op een dossier, maar dankzij jouw ervaring weet je dit functioneel in te zetten met oog op het resultaat. Je houdt rekening met het klantbelang, en geeft op basis van de beschikbare gegevens een bindend advies.

Je draagt zorg voor een efficiënte en kwalitatief goede verwerking van het hypotheektraject, betreffende het offreren en accepteren van hypotheken en het completeren van hypotheekdossiers, binnen de vastgestelde kaders, regels en richtlijnen van het kredietbeleid, ondersteunend aan het behalen van de doelstellingen en gericht op de dienstverlening aan klanten en rekening houdend met het klantbelang.

Je adviseert en informeert diverse stakeholders in verschillende werk- en projectgroepen. De hypotheekacceptant draagt zijn kennis op zijn aandachtsgebied over aan collega’s, zodat zij hun functie professioneler kunnen uitvoeren. Coacht (minder ervaren) collega’s bij de uitvoering van hun werkzaamheden. Draagt de business principles uit en is enthousiast, positief, stressbestendig motiverend en inspirerend. Neemt verantwoordelijkheid en is in staat tot zelfreflectie, heeft een duidelijke toekomstvisie en toont lef.

Functie-eisen

  • Jij houdt van een uitdaging en functioneert goed binnen een dynamische afdeling, waarbij systemen en processen continu aan verandering onderhevig zijn
  • Jij hebt kennis van de financiële dienstverlening op HBO niveau met minimaal 5 jaar werkervaring op het gebied van zakelijke beoordelingen
  • Jij bent in het bezit van WFT Basis, Hypothecair Krediet en Vermogen
  • Jij bent bij voorkeur in het bezit van zakelijke kredietverlening (K1, K2) en bent expert op het gebied van balans en kasstroomanalyse;
  • Het niveau voor het bepalen van zakelijk inkomen voor specialisten is vanaf drie BV’s.
 

SPECIFICATIES VACATURE:

Specialist Zakelijk Inkomen

Standplaats Amersfoort
Opleidingsniveau HBO / WO
Uren per week 40
Vacature ID: #163

Contactpersoon:

Bel mij op 020-3415848
of mail info@finedat.nl

BEKIJK OOK EENS DE VOLGENDE VACATURES

Menu