Stage Recruitment & HR

Amsterdam
Vast / Tijdelijk
HBO / WO

Introductie

Finedat is een detacheringsbureau, gespecialiseerd in de bancaire sector en het hypotheken domein. Wij zijn dagelijks actief op zoek naar nieuwe medewerkers voor onze klanten. Ons doel is niet om vacatures te vullen, maar om echt te kijken naar de wensen van onze kandidaten en deze bij een passende opdrachtgever te plaatsen. Onze klanten bestaan uit verschillende grootbanken en financiële dienstverleners. Wij zijn aan het groeien, en daarom zijn wij op zoek naar twee stagiair(e)s die ons HR/recruitment team komen ondersteunen!

Functie

Verwerking en controle van data

Tijdens de stage is jouw belangrijkste taak het bewaken van de datakwaliteit van ons recruitment systeem. Wij hebben een bestand vol kandidaten, wat een grote bron van nieuwe kandidaten is. Het is daarom belangrijk dat alle data die we hebben compleet en overzichtelijk is.

Het aansturen van collega’s

Jij bent tijdens je stage verantwoordelijk voor de datakwaliteit. Wanneer er gegevens niet kloppen of incompleet zijn, wordt er van je verwacht dat je het team hierop aanspreekt en ervoor zorgt dat zij de gegevens aanvullen of aanpassen.

HR-activiteiten

Je zal de HR-manager en recruiters ondersteunen bij verschillende administratieve HR-taken. Denk hierbij aan het opstellen van (opleidings)contracten, het aanpassen en invoegen van Cv’s en het verwerken van kandidaat profielen.

Recruitmentactiviteiten

Je zal het recruitmentteam ondersteunen bij het vinden van toptalent in de markt. Dit doe je via online kanalen zoals LinkedIn, Indeed, Monsterboard en ons kandidaat bestand.

Deze stage is heel afwisselend met veel verantwoordelijkheden. Al met al een plek waar je enorm veel kan leren en bekend kan raken met de recruitmentbranche!

Functie-eisen

  • Je bent bezig met een HBO/WO in richting van bedrijfsadministratie/HRM/etc
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden
  • Je bent enthousiast en leergierig
  • Je hebt affiniteit met Recruitment en de financiële sector

Het is een pré is als jij lid bent van een studie- of studentenvereniging, zodat je dit netwerk kunt inzetten om nieuwe collega’s te werven en een leuke binding kunt creëren tussen Finedat en studenten. Bekijk alvast onze Student Community op LinkedIn: https://www.linkedin.com/showcase/studenten-community/

Aanbod

Goede arbeidsvoorwaarden en een gezellig, groeiend team!

Een goede stagevergoeding

Een teambonus structuur

Begeleiding vanuit het hele team

Een werkplek binnen een gedreven team, waar uiteraard ook plaats is voor gezelligheid (en borrels wanneer dit weer kan)!

 

SPECIFICATIES VACATURE:

Stage Recruitment & HR

Standplaats Amsterdam
Opleidingsniveau HBO / WO
Uren per week 40
Vacature ID: #161

Contactpersoon:

Bel mij op 020-3415848
of mail info@finedat.nl

BEKIJK OOK EENS DE VOLGENDE VACATURES

Menu