#Tactiek

Wij hechten waarde aan jouw persoonlijke ontwikkeling

PERSOONLIJK EN PRAKTIJKGERICHT

Finedat onderscheidt zich doordat wij de nadruk leggen op persoonlijke ontwikkeling. Het creëren van een match met een passende vacature is in onze ogen niet genoeg. 

Wij zorgen voor de verdere ontwikkeling van jouw kwaliteiten en helpen met het verbreden van jouw kennis en kunde. Want je gaat als mens door met leren en groeien.

PERSONAL COACHING

Wij kennen de opdrachtgevers door en door, zowel de mensen als de organisatie zelf. Het is belangrijk dat jij je op je plek voelt en graag werkt bij de organisatie waar je uiteindelijk terecht komt. 

Daarom kijken wij niet alleen of er een match is bij de functie, maar ook bij de organisatie en de bedrijfscultuur waar je straks in terecht komt.

Verder zijn wij graag bezig met persoonlijke ontwikkeling. We zorgen ervoor dat jouw persoonlijke kwaliteiten worden belicht en benut en dat belemmeringen worden gevormd tot nieuwe mogelijkheden. 

Door middel van een loopbaanplan creëren wij met elkaar een lange termijn visie, gebaseerd op jouw ambities. Samen met je Jobcoach bespreek je regelmatig de stappen die hiervoor gezet moeten worden om dit met elkaar te kunnen bereiken. 

Fijn steuntje in de rug, toch?

Ready? Set… GO!

Finedat heeft mij op de juiste manier begeleid en op een top plek neergezet. Bedankt!

Jorik van D.

Hypotheekacceptant

Ik merkte meteen dat ik bij Finedat op de juiste plek was. Wat een ongelooflijk top team.

Rachida

HR

Ik was net klaar met mijn opleiding en kon eindelijk aan de bak. Daar heeft Finedat ook dan goed voor gezorgd.

David

KYC Specialst