Team

Dit zijn de mensen achter Finedat

Een team van specialisten

 

Dit is een deel van het team achter Finedat.  Beweeg je muis over de foto om meerdere kanten van ons team te leren kennen!

Valentino Meerzorg

Valentino Meerzorg

Managing Director

Als ondernemer in hart in nieren heeft Valentino in 2017 Finedat opgericht. Uit zijn ervaring als financieel adviseur bij ING zag hij een kans in het verbeteren van het detacheringsproces, en zo is Finedat ontstaan!

Ronnie Van Erp

Ronnie Van Erp

Persoonlijke Coach

Ronnie is als ras Amsterdammer goed met mensen, maar ook rechtvaardig. Daarom is hij het eerste aanspreekpunt van onze werknemers en komt hij regelmatig bij ze in de lucht om te praten over hun doelen en ambities. Verder staat hij altijd open om te kletsen over zijn favoriete stad New York of zijn sneaker collectie!

Charissa Rajaram

Charissa Rajaram

Recruitment Coordinator

Na een toerisme studie achter de rug en een paar jaren in het buitenland wist ik zeker dat mensen helpen onderdeel moest zijn van mijn werkzaamheden. Zo ben ik in 2019 begonnen als recruiter en sinds oktober 2021 bij Finedat. De meeste energie krijg ik uit iemands verhaal en onderzoeken. Jouw ideale functie zie ik als een reis op maat maken. Verder hou ik van reizen, lekker eten en naar concerten gaan! Mijn favoriete steden zijn Sevilla, Barcelona en Wenen en voor een échte Mexicaanse tortilla of lomo saltado kan je mij áltijd voor wakker maken.

 Selma Osmancevic-Novalic

Selma Osmancevic-Novalic

HR consultant

Selma vindt het erg leuk om met mensen in contact te staan en helpt onze medewerkers dan ook graag met alle HR gerelateerde vragen! Haar vrije tijd gebruikt ze om lekker bij te komen met een avondje Netflix of om gezellig samen te zijn met familie.

Havva Usan

Havva Usan

HR Coördinator

Creativiteit, diversiteit en uitdaging staan hoog in het vaandel bij mij. Ik houd ervan om out of the box te denken en risico’s te nemen op zowel privé als zakelijk vlak!
Ik onderzoek dan ook alles tot in de details om zo het beste resultaat te kunnen bereiken.
Naast het werken geniet ik intens veel van koken, eten, lezen en wandelingen met een goed bak koffie!

Om dit allemaal waar te maken, is het belangrijk om stevig in mijn schoenen te kunnen staan. Hiervoor heb ik dan ook zeer uitgebreide schoenencollectie.

Hanae Barbery

Hanae Barbery

Senior Recruiter a.i.

Humaira Alam

Humaira Alam

Junior recruiter

Myrthe Koopman

Myrthe Koopman

Recruiter

Jij?

Jij?

Stuur een open sollicitatie

Wij zijn altijd op zoek naar gedreven werknemers die ons team kunnen versterken. Denk jij dat je Finedat naar een hoger level kan brengen? Stuur dan gerust een open sollicitatie via de contactpagina!