Traineeship Acceptant Ondernemer in Privé

Amsterdam
Vast / Tijdelijk
HBO / WO

Introductie

Ervaring opdoen bij grootbanken, relevante opleidingen volgen en skills ontwikkelen om toe te werken naar jouw rol als Acceptant Ondernemer in Privé (OIP). Dat is waar het om gaat tijdens dit Traineeship. Klinkt goed? Lees dan snel verder!

Functie

Voor een ondernemer is het afsluiten van een hypotheek anders dan wanneer iemand in loondienst een hypotheek afsluit. Je hebt namelijk niet te maken met een vast inkomen uit loondienst, maar met zakelijk inkomen uit de resultaten van het bedrijf. Tijdens het traineeship word jij in twee jaar tijd uitgebreid opgeleid tot volwaardig hypotheekacceptant OIP. Tijdens dit traineeship ga jij leren hoe je het zakelijk inkomen van ondernemers vast kan stellen om zo de hypotheekaanvraag te kunnen behandelen. Na twee jaar ben je gespecialiseerd in het vaststellen van zakelijk inkomen van ondernemers in privé en heb jij alle skills en ervaring in huis om door te stromen naar verschillende domeinen, zoals zakelijke kredieten of hypotheken.

Hoe ziet het traineeship eruit?

De eerste week van jouw traineeship bestaat natuurlijk uit een introductie. Je maakt kennis met je persoonlijke coach en gaat samen met hem aan de hand van jouw ambities een loopbaanplan opstellen. In dit plan komen de opleidingen aan bod die jij tijdens het traineeship zal volgen: WFT Basis, Hypothecair Krediet en Vermogen (indien nodig), effectief communiceren, samenwerken (Agile/Lean), Zakelijke Kredietverlening 1 & 2 en de cursus Kasstroom analyse. Ook ga je kijken naar wat jouw wensen in je loopbaan zijn. Vind jij het bijvoorbeeld leuk om de sfeer bij verschillende grootbanken te proeven of groei jij liever binnen één bank door naar de rol als Financieel Adviseur? Zoals je leest is dit traineeship geen standaard traject, maar kijken we écht naar jouw persoonlijke situatie en ontwikkeling.

Functie-eisen

  • Je hebt een HBO of WO-diploma.
  • Je bent analytisch zeer sterk.
  • Je hebt bij voorkeur 1 jaar ervaring met krediet- of hypotheekacceptatie en hebt de ambitie om jezelf hierin te ontwikkelen.

Aanbod

  • Een jaarcontract.
  • Een startsalaris van €2400 of €2600 (afhankelijk van of je WFT Hypothecair Krediet al hebt), het salaris stijgt in het eerste jaar al naar €2900 en zal in het tweede jaar meer stijgen.
  • Verschillende opleidingen die jou verder helpen in je professionele ontwikkeling.
  • Een persoonlijke coach die jou begeleidt en samen met jou een loopbaanplanning gaat opstellen.
  • Flexibele secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo mag jij kiezen welke reiskostenvergoeding jij ontvangt: een lease-, OV- of kilometervergoeding. Onze voorkeur gaat uit naar reizen met het OV, dit is bewezen beter voor het milieu. Indien jij toch graag met de auto wenst te reizen, kies dan bij voorkeur voor een milieuzuinige auto.
 

SPECIFICATIES VACATURE:

Traineeship Acceptant Ondernemer in Privé

Standplaats Amsterdam
Opleidingsniveau HBO / WO
Uren per week 40
Vacature ID: #146

Contactpersoon:

Bel mij op 020-3415848
of mail info@finedat.nl

BEKIJK OOK EENS DE VOLGENDE VACATURES

Menu