#Traineeship

Groei met ons mee!

Begeleiding door mensen met ervaring

Als jouw doel is om binnen twee jaar door te groeien naar een rol als specialist binnen de bancaire sector, dan zit je met een Traineeship op maat van Finedat op goud. 

Tijdens zorgen wij dat je ervaring op doet bij grootbanken, je volgt relevante opleidingen en ontwikkelt razendsnel relevante skills waar je de rest van je careertrack wat aan hebt. 

Benieuwd naar de invulling van het Traineeship traject? 

Anders dan bij een specialistische Traineeship waarin je wordt getraind om één specifieke rol te vervullen, verzorgen we bij Finedat een Traineeship op maat. 

Dat wil zeggen dat je wordt gescreend op ervaring en reeds behaalde diploma´s, waarna er zorgvuldig een Traineeship met modules en werkervaring wordt samengesteld die jou zullen brengen waar je naartoe wilt. 

Het gaat immers om ál je ambitieuze doelen, ook die in de toekomst of die waar je misschien alleen nog maar over kunt dromen.

Binnen deze modules zul je zeker weten opgeleid worden tot een volwaardig specialist. Of je hierin doorstroomt naar een Acceptant zakelijk inkomen, waarbij je alles leert over hoe een zakelijk inkomen vastgesteld kan worden van zowel ondernemers in privé als structuren met meerdere Bv’s, of je als financieel adviseur gaat richten op de particuliere markt, dat hangt allemaal van jouw wensen af.

En wij gaan je hier van start tot finish in begeleiden en coachen, precies zoals dat zou moeten met aanstormend talent. 

Lijkt dit jou wel wat?

Ready? Set… GO!

Finedat heeft mij op de juiste manier begeleid en op een top plek neergezet. Bedankt!

Jorik van D.

Hypotheekacceptant

Ik merkte meteen dat ik bij Finedat op de juiste plek was. Wat een ongelooflijk top team.

Rachida

HR

Ik was net klaar met mijn opleiding en kon eindelijk aan de bak. Daar heeft Finedat ook dan goed voor gezorgd.

David

KYC Specialst