Alles over de traineeships

 

Met onze traineeships zorgen wij ervoor dat jij binnen twee jaar doorgroeit naar een rol als specialist binnen de bancaire sector, doordat je ervaring op gaat doen bij grootbanken, relevante opleidingen gaat volgen en de juiste skills gaat ontwikkelen. Op deze pagina vertellen we je alles over de traineeships die wij aanbieden.

 

 

Wij bieden drie traineeships aan met ieder een eigen specialisatie:

 

Acceptant Zakelijk Inkomen

Voor een ondernemer is het afsluiten van een hypotheek anders dan wanneer iemand in loondienst een hypotheek afsluit. Je hebt namelijk niet te maken met een vast inkomen uit loondienst, maar met zakelijk inkomen uit de resultaten van het bedrijf of zelfs meerdere BV’s. Tijdens dit traineeship word jij in twee jaar tijd uitgebreid opgeleid tot volwaardig Specialist Zakelijk Inkomen. Tijdens dit traineeship ga jij leren hoe je het zakelijk inkomen kan vaststellen van zowel ondernemers in privé als structuren met meerdere BV’s, om zo de hypotheekaanvraag te kunnen behandelen. Na twee jaar ben jij gespecialiseerd in het vaststellen van het zakelijk inkomen en heb jij alle skills en ervaring in huis om door te stromen naar verschillende domeinen, zoals zakelijke kredieten of hypotheken.

Financieel adviseur

Ben jij starter op de arbeidsmarkt en klaar om opgeleid te worden tot Financieel Adviseur? En wil jij ervaring opdoen bij grootbanken terwijl je je met relevante trainingen professioneel ontwikkelt? Tijdens het traineeship word jij in twee jaar tijd uitgebreid opgeleid tot volwaardig Financieel Adviseur. Na twee jaar ben je gespecialiseerd in het adviseren van verschillende type klanten over hypotheken. Hierna heb jij alle skills en ervaring in huis om door te stromen naar verschillende domeinen, zoals hypotheken acquisitie of hypotheken beheer.

Acceptant Ondernemen in Privé

Voor een ondernemer is het afsluiten van een hypotheek anders dan wanneer iemand in loondienst een hypotheek afsluit. Je hebt namelijk niet te maken met een vast inkomen uit loondienst, maar met zakelijk inkomen uit de resultaten van het bedrijf. Tijdens het traineeship word jij in twee jaar tijd uitgebreid opgeleid tot volwaardig hypotheekacceptant OIP. Tijdens dit traineeship ga jij leren hoe je het zakelijk inkomen van ondernemers vast kan stellen om zo de hypotheekaanvraag te kunnen behandelen. Na twee jaar ben je gespecialiseerd in het vaststellen van zakelijk inkomen van ondernemers in privé en heb jij alle skills en ervaring in huis om door te stromen naar verschillende domeinen, zoals zakelijke kredieten of hypotheken.

Menu